Βερικοκιά

Ποικιλίες

  • Μπεμπέκο (Bebeco)
    Ο καρπός είναι έτοιμος στις 15 Ιουλίου.
  • Διαμαντοπούλου
    Μικρό, σφαιρικό, ελαφρώς επίπεδο, όχι πολύ γλυκό, κατάλληλο και για αποξήρανση.
  • Αουρόρα (Aurora)
    Πολύ καλού μεγέθου, αρωματικό και νόστιμο. Ο καρπός είναι έτοιμος στις 15 Μαΐου.
  • Λουιζέτ (Lyizet)
    Μεγάλο, κίτρινο αν και κοκκινίζει λίγο στο σημείο που το βλέπει ο ήλιος. Σχήματος ωοιδούς, αρωματικό και γλυκό. Ανθεκτικό στην μονόλθα. Ο καρπός είναι έτοιμος στις 30 Ιουνίου.